Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Angelina Jolie, în lacrimi la Festivalul de Film de la Veneţia. Actrița a făcut senzație într-o rochie de mătase bej, la care a asortat o capă de blană

Angelina Jolie a avut parte de o seară memorabilă la Festivalul de Film de la Veneţia. Actrița a izbucnit în lacrimi în timp ce era ovaționată în picioare după premiera peliculei "Maria". Nicole Kidman a avut şi ea parte de o primire călduroasă la sosirea pe covorul roşu. Noul său film, Babygirl, va avea premiera în această seară.  

de Redactia Observator

la 30.08.2024 , 19:53

Angelina Jolie a fost întâmpinată la Palazzo del Cinema din Veneţia de sute de fani. Îmbrăcată într-o rochie spectaculoasă de mătase bej, pe care a asortat-o cu o capă de blană în aceeaşi nuanţă şi bijuterii discrete de aur, actriţa a salutat mulţimea şi a dat autografe.

Angelina Jolie, în lacrimi la Festivalul de Film de la Veneția

A urmat apoi un moment de neuitat. Pelicula în care joacă rolul legendarei cântăreţe de operă Maria Callas, a primit ovaţii din partea publicului timp de opt minute. Emoţionată, actriţa a izbucnit în lacrimi.

Vezi și

Criticii cred că interpretarea Mariei Callas îi va putea aduce cel de-al doilea Oscar. Angelina a mărturisit că nu a fost deloc uşor să intre în pielea legendarei soprane. Mai ales că, în tinereţe, obişnuia să asculte genuri complet diferite.

Pe acelaşi subiect

"Ascultam mai mult punk. Îmi plăcea toată muzica, dar probabil că am ascultat The Clash mai mult decât orice altceva. Odată cu trecerea anilor, a descoperit şi opera. Cred că atunci când ai simțit un anumit nivel de disperare, de durere, de iubire, în viaţa ta, există doar anumite sunete care se pot potrivi cu acel sentiment", a declarat Angelina Jolie.

Vedetele şi-au făcut apariţia şi astăzi la Veneţia. Celebra actriţă va participa, în această seară, la premiera filmului Babygirl, o dramă erotică în care îl are ca partener pe Antonio Banderas. Într-un interviu recent, Nicole mărturisea că proiecţia filmului în faţa criticilor de la Veneţia îi provoacă mari emoţii, mai ales că pelicula va include şi câteva scene extrem de intime.

Tot în această seară, dar în afara compeţiţiei, va mai fi prezentat şi documentarul One to One: John & Yoko, bazat pe o serie de concerte pe care celebrul fondator al trupei Beatles și soţia sa le-au susţinut în anii '70.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Ce variantă aţi ales pentru încălzirea locuinţei?
Observator » Ştiri externe » Angelina Jolie, în lacrimi la Festivalul de Film de la Veneţia. Actrița a făcut senzație într-o rochie de mătase bej, la care a asortat o capă de blană