Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Festivalul de Film de la Veneţia, la a 81-a ediţie. România este reprezentată de lungmetrajul "Anul Nou care n-a fost"

Toată lumea bună a Hollywoodul-ului se mută la Veneţia. Astăzi a început a 81-a ediţie a celui mai vechi festival de film. 21 de pelicule se vor lupta pentru mult râvnitul trofeu Leul de Aur. Printre ele este şi cea regizată de Bogdan Mureşanu: Anul Nou Care N-a Fost. Românul nostru va fi într-o companie selectă, alături de Angelina Jolie, Brad Pitt, Monica Belucci şi Lady Gaga. 

de Redactia Observator

la 28.08.2024 , 20:46

Mult așteptata comedie-horror Beetlejuice Beetlejuice, regizată de Tim Burton, va da startul Festivalului de Film de la Veneția. Protagonistă este una dintre divele Italiei, Monica Bellucci, care joacă alături de Michael Keaton şi Winona Ryder. 

Regal de vedete de la Hollywood

Sigourney Weaver, starul din Alien şi Avatar va fi recompensată, în seara aceasta, cu Leul de Aur pentru întreaga carieră. Actriţa nominalizată de trei ori la Oscar s-a întâlnit cu fanii și le-a dat autografe. 

Vezi și

Mâine, însă, toate privirile vor fi aţintite asupra Angelinei Jolie. Pelicula în care joacă rolul legendarei cântăreţe de operă Maria Callas este printre titlurile preferate din competiţie. Frumoasa actriţă a ajuns deja la hotelul de lux Lido, unde sunt cazate stelele filmului. Brad Pitt este aşteptat şi el pe covorul roşu pentru premiera filmului său "Lupii singuratici", iar fanii sunt îngrijoraţi de o posibilă întâlnire între foştii soţi. De la divorţul din 2016, sunt într-un război continuu pentru custodia copiilor şi proprietăţile comune. 

Pe acelaşi subiect

România este reprezentată de lungmetrajul "Anul Nou care n-a fost"

"Am fost destul de atenți să evităm ca ei să se întâlnească la Veneția. Angelina va fi aici joi și va pleca vineri dimineața și Brad va veni vineri seara sau sâmbătă dimineața, pentru proiecția de duminică. Aşa că nu sunt șanse să se întâlnească", a declarat Alberto Barbera, director artistic

Miercurea viitoare, Lady Gaga va ajunge și ea la Veneția, alături de Joaquin Phoenix pentru premiera filmului Joker: Delir în Doi. În 2019, prima parte a filmului regizat de Todd Phillips a primit Leul de Aur. 

Ţara noastră este reprezentată de primul lungmetraj de ficţiune scris şi regizat de Bogdan Mureșanu, "Anul Nou care n-a fost". O tragicomedie a cărei acțiune se desfășoară într-o singură zi. Filmul va ajunge în cinematografe pe 24 septembrie, iar la premiera mondială de la Veneţia vor participa regizorul şi actorii Adrian Văncică, Iulian Postelnicu şi Mihai Călin. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu sancţiunile drastice introduse odată cu noul an şcolar?
Observator » Ştiri externe » Festivalul de Film de la Veneţia, la a 81-a ediţie. România este reprezentată de lungmetrajul "Anul Nou care n-a fost"