Antena Meniu Search
x

OBSERVATOR SPECIAL: Animalele pe sosea, in varianta umana

Ati vazut, in nenumarate randuri, animale care reuseau sa fie atat de umane, incat ne lasau muti de uimire! Dar, daca noi ne-am limitat la a ne mira, niste americani au trecut la faza urmatoare. Au incercat sa imite comportamentul animalelor

Vezi și

Americanii sunt celebri pentru grija pe care o poarta animalelor pe care le intalnesc in trafic. Iar cel mai des intalnite pe strazi sunt veveritele. Si iata cum traverseaza o veverita, din perspectiva umana. Practic ba ar traversa, ba nu ar traversa. Ba priveste in ochii soferului, ba o ia la sanatoasa. Concluzia, in acest caz, este evidenta. Daca intalniti o veverita in trafic, pastrati-va calmul.

Cu toate acestea, proba de foc o reprezinta oposumul. Acesta nu doar ca nu da doi bani pe faptul ca se apropie o masina, nu are nici cea mai mica jena sa se tolaneasca pe asfalt, de parca ar fi in propria viziuna. Deci trebuie ocolit.

In cazul cainelui, problemele nu sunt majore. Singurul secret este sa nu conduceti cu viteza mare, pentru ca - la modul la care topaie in jurul masinii - l-ati putea lovi. Probabil americanul nu stia sa latre cat mai convingator, altfel ar fi mimat "caine suparat pe cauciucuri".

Singurul animal care ignora total traficul este cangurul. Tocmai de aceea, daca stiti ca treceti printr-o zona in care misuna acest marsupial, ar fi indicat sa circulati cu viteza melcului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » OBSERVATOR SPECIAL: Animalele pe sosea, in varianta umana