Antena Meniu Search
x

Anthony Bourdain, unul dintre cei mai mari bucătari ai lumii s-a sinucis la 61 de ani

Sfârşit tragic pentru unul dintre cei mai mari bucătari ai lumii. Anthony Bourdain s-a sinucis la 61 de ani. Americanul era în Franţa, unde filma pentru emisiunea lui gastronomică şi a fost găsit de un coleg.

Vezi și

Sfârşit tragic pentru unul dintre cei mai mari bucătari ai lumii. Anthony Bourdain s-a sinucis la 61 de ani. Americanul era în Franţa, unde filma pentru emisiunea lui gastronomică şi a fost găsit de un coleg. Bourdain a fost şi în România, în 2008.

Filmat în 2008, în cadrul unei vizite controversate, documentarul despre România semnat de Anthony Bourdain nu ne-a făcut cinste.

Bucătarul s-a declarat atunci impresionat de gastronomia noastră, dar nu şi de ospitalitate. Românii au continuat, însă, să îi urmărească emisiunile şi să îi cumpere cărţile. A avut ambiţia să prezinte publicului său lumea, în varianta ei cea mai gustoasă.

Bucătari, critici culinari, dar şi vedete din toată lumea şi-au exprimat tristeţea după ce vestea morţii lui a devenit publică.

Trupul lui Bourdain a fost descoperit de un coleg de platou în camera de hotel din Strasbourg unde se aflau la filmări. Americanul avea o emisiune de gastronomie la CNN dar, în ultima vreme, a ajuns în vizorul publicului mai ales din prisma relaţiei cu Asia Argento.

Actriţa a fost prima femeia care l-a acuzat pe Harvey Weinstein de viol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Anthony Bourdain, unul dintre cei mai mari bucătari ai lumii s-a sinucis la 61 de ani