Antena Meniu Search
x

ANUNŢ DRAMATIC după incendiul devastator din Londra: "Nimeni de la ultimele trei etaje NU A SUPRAVIEŢUIT. Ar putea fi peste 50 de morţi"

"Nimeni de la ultimele trei etaje nu a supravieţuit. Ar putea fi peste 50 de morţi", este declaraţia şocantă a unuia dintre liderii comunităţii din zona în care a izbucnit incendiul devastator de la Londra.

"Nimeni de la ultimele trei etaje nu a supravieţuit. Ar putea fi peste 50 de morţi", este declaraţia şocantă a unuia dintre liderii comunităţii din zona în care a izbucnit incendiul devastator de la Londra, informează Daily Mirror.

Potrivit acestuia, în prezent există o listă cu "sute de posibili dispăruţi" şi că nimeni dintre cei care locuiau la ultimele 3-4 etaje nu a supravieţuit.

Citeşte şi: NUMĂR DRAMATIC de morţi, răniţi şi dispăruţi după INCENDIUL DEVASTATOR din Londra. Cum arată Grenfell Tower, după mai bine de 24 de ore de la declanşarea INFERNULUI

Clădirea Grenfell Tower are 27 de etaje, dintre care 24 erau cu apartamente de locuit.

Potrivit ultimelor date, autorităţile au anunţat 6 morţi şi 74 de răniţi, dintre care 20 sunt în stare gravă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » ANUNŢ DRAMATIC după incendiul devastator din Londra: "Nimeni de la ultimele trei etaje NU A SUPRAVIEŢUIT. Ar putea fi peste 50 de morţi"