Antena Meniu Search
x

Cele mai frumoase apariții pe covorul roșu, la decernarea premiilor BAFTA

A fost o explozie de eleganţă pe covorul roşu de la Londra, unde a avut loc decernarea premiilor BAFTA! Vedetele de la Hollywood s-au întrecut şi de această dată în rochii care mai de care mai spectaculoase.

de Redactia Observator

la 03.02.2020, 17:38

Vezi și

A fost o explozie de eleganţă pe covorul roşu de la Londra, unde a avut loc decernarea premiilor BAFTA! Vedetele de la Hollywood s-au întrecut şi de această dată în rochii care mai de care mai spectaculoase. Dacă Scarlett Johansson şi Renee Zellweger au optat pentru rochii roz, Margot Robbie şi Emilia Clark au ales ţinute negre, de seară.

Cu un machiaj glam şi părul prins în coc, Scarlett Johansson a făcut furori pe covorul roşu de la Londra. A purtat o rochie roz, provocatoare cu pene şi decolteu adânc, semnată Atelier Versace. Inspirată din stilul anilor 20, ţinuta a fost completată cum nu se putea mai bine de o pereche de cercei candelabru.

Rozul pare să fi fost culorea preferată a vedetelor de la Hollywood. Renee Zellweger, spre exemplu, a optat pentru o rochie roz din satin, semnată Prada. Iar Laura Dern a îmbrăcată o rochie fuchisia cu spatele gol, creată de casa de modă Valentino.

La 47 de ani, Charlize Theron a arătat încă o dată că vârsta este doar un număr. Frumoasa actriţă de la Hollywood a atras toate privirile într-o rochie Dior de culoare mov, cu decolteu adânc şi umerii goi. Iar pentru a adăuga o notă în plus de eleganţă, vedeta a purtat un colier de aur Tiffany & Co cu diamante de 10 carate.

Printre starurile de la Hollywood care au făcut furori pe covorul roşu de la Londra se numără şi Margot Robbie, care a purtat o rochie neagră cu dantelă, semnată Chanel. Tot pentru o creaţie Chanel a optat şi Lily-Rose Depp. La 20 de ani, fiica lui Johnny Depp şi-a făcut apariţia într-o salopetă transparentă din dantelă.

Mereu radiantă pe covorul roşu, Emilia Clarke a ales pentru acest eveniment o rochie neagră sclipitoare Haute Couture semnată Schiaparelli, la care a accesorizat o pereche de cercei cu diamante.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Cele mai frumoase apariții pe covorul roșu, la decernarea premiilor BAFTA