Antena Meniu Search
x

Melania Trump, aparițe spectaculoasă în timpul vizitei Președintelui Franței

Donald Trump şi Emmanuel Macron nu au fost la fel de apreciaţi precum Melania Trump, la întâlnirea de la Casa Albă. Soţia preşedintelui american s-a ocupat personal de pregătiri, iar aseară a avut două noi apariţii triumfătoare.

Vezi și

Donald Trump şi Emmanuel Macron nu au fost la fel de apreciaţi precum Melania Trump, la întâlnirea de la Casa Albă. Soţia preşedintelui american s-a ocupat personal de pregătiri și a avut două noi apariţii triumfătoare. Ţinutele alese au demonstrat că stilul poate învinge politica.

De departe cea mai admirată, Melania Trump a acaparat toate privirile la primul dineu de stat găzduit de soţul ei. Rochia Chanel, din dantelă preţioasă, lucrată manual şi brodată cu cristale şi paiete, s-a dovedit o alegere inspirată. Aşa a vrut să arate că preţuieşte Franţa şi poveştile de succes.

Şi soţia preşedintelui francez a trecut cu brio testul stilului vestimentar. Brigitte Macron a purtat o rochie albă, cu aplicaţii aurii, semnată de casa de modă căreia îi este fidelă: Louis Vuitton.

Intens discutată de jurnalişti a fost şi rochia de aproape 15 mii de dolari în care Ivanka, fiica cea mare a lui Donald Trump, nu a trecut neobservată.

Melania Trump nu a lăsat să-i scape niciun detaliu al cinei oficiale la care au participat inclusiv directorul general al Apple şi miliardarul Rupert Murdoch. 

Încărcat de semnificaţii, dineul a evidenţiat influența Franței asupra bucătăriei americane. Meniul, vesela, florile şi culorile folosite pentru decorarea încăperii au fost selectate cu mare atenţie de prima doamnă a Statelor Unite. 

Simţul dezvoltat al modei s-a reflectat şi în costumul alb, Michael Kors, de peste 2.000 de dolari, purtat ieri. Pălăria a completat ţinuta şi le-a amintit internauţilor de Beyonce.

Însă, apariţia memorabilă a fost marcată şi de un moment stânjenitor. Melania Trump a refuzat din nou să-şi ţină soţul de mână.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Melania Trump, aparițe spectaculoasă în timpul vizitei Președintelui Franței