Antena Meniu Search
x

APELUL lansat de Melania Trump chiar în ziua audierii fostului director FBI: "Am nevoie de ajutorul vostru"

Soția preşedintelui Statelor Unite, Melania Trump, a lansat un apel public, joi, în ziua unei audieri de mare risc pentru președintele american, cea a fostului director al FBI, James Comey.

Soția preşedintelui Statelor Unite, Melania Trump, a lansat un apel public, joi, în ziua unei audieri de mare risc pentru președintele american, cea a fostului director al FBI, James Comey.

"Pe 14 iunie, președintele Trump va avea 71 de ani și am nevoie de ajutorul vostru pentru ca această aniversare să fie una de neuitat pentru soțul meu", a scris într-un e-mail adresat susținătorilor prima doamnă a SUA, în vârstă de 47 de ani.

"Ați dovedit cu siguranță că sunteți un prieten loial al soțului meu", scrie Melania Trump în mesajul adresat susținătorilor lui Trump și militanților Partidului republican, cărora le cere să semneze felicitarea online înainte de ora 21.00, în ziua de 14 iunie.

"Donald va fi fericit să primească un semn de la prieteni ca voi care ați fost importanți pentru el și pentru victoria partidului", a adăugat prima doamnă.

Fosta primă doamnă a SUA Michelle Obama obișnuia și ea să facă apel la susținători pentru a sărbători aniversarea soțului ei Barack, notează AFP.

Acest apel public al doamnei Trump are loc în ziua unei audieri foarte așteptate în SUA, cea a fostului șef al FBI James Comey, care a vorbit în fața aleșilor americani despre culisele concedierii sale de către Donald Trump și despre modul în care a rezistat presiunilor președintelui de a nu-l ancheta pe unul dintre consilierii săi care au avut contacte cu oficiali ruși.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri externe » APELUL lansat de Melania Trump chiar în ziua audierii fostului director FBI: "Am nevoie de ajutorul vostru"