Antena Meniu Search
x

Apple a lansat iOS 7

Gigantul Apple si-a propus sa zdrobeasca toata competitia anul acesta, fie ca e vorba de calculatoare, smartphone-uri sau tablete. In cadrul unei conferinte de presa, Apple a anuntat cinci inovatii aduse produselor sale

la 11.06.2013, 11:02
Vezi și

Noile Mac Pro, care vor fi lansate in cursul acestui an, vor fi de doua ori mai performante decat cele mai puternice PC-uri din prezent, promit reprezentantii Apple, asta desi sunt aproape de doua ori mai mici decat versiunile actuale.

Apple a dezvaluit si noul software pentru telefoane si tablete, iOS 7, care au un design mai simplu. iOS 7 seamana, insa, in viziunea criticilor, cu sistemele de tip Android, schimbare ce i-ar putea face pe clientii fideli versiunilor anterioare sa isi piarda interesul pentru produsele acestui gigant IT.

Tot aseara, in cadrul conferintei de presa din San Francisco, Apple a lansat noile MacBook Air, pe care le-au pus deja in vanzare. Acestea se conecteaza mult mai rapid la internet, au o durata de viata mai lunga, datorita bateriilor imbunatatite, iar grafica este net superioara. Si preturile sunt pe masura. Pentru varianta de 11 inch, costul unui nou MacBook Air incepe de la 999 de dolari, in timp ce pentru cea de 13 inch, incepe de la 1.099 de dolari.

iTunes Radio este una dintre inovatiile Apple, anuntate aseara. Acesta este un serviciu de radio digital gratuit, ce poate recomanda melodii personalizate pentru fiecare utilizator in functie de ce asculta acesta prin iTunes.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Apple a lansat iOS 7