Antena Meniu Search
x

Aproape 1000 de bărbați ar fi fost implicați în atacurile din Koln

Este alertă la Koln, după un val de incidente şocante produse în noaptea de Revelion. Cel puţin 90 de femei ar fi fost agresate de refugiaţi

Vezi și

Este alertă la Koln, după un val de incidente şocante produse în noaptea de Revelion. Cel puţin 90 de femei ar fi fost agresate de refugiaţi. Indivizii, cei mai mulţi sub influenţa alcoolului, ar fi acţionat în grupuri mici şi ar fi încercat să le abuzeze sexual şi să le tâlhărească pe victime. 

Ancheta e deocamdată la început, dar autorităţile au promis că astfel de incidente nu se vor repeta.

Atacurile, aparent coordonate, ar fi avut loc în zona gării şi a domului din Koln, spun autorităţile germane. Aproximativ 90 de femei spun că au fost agresate sexual în timpul festivităţilor de Anul Nou, când un grup mare de bărbaţi beţi, arabi şi nord africani s-ar fi separat de mulţime şi au început să le atace.

Problema e, bineînţeles, de unde au apărut aceşti 1.000 de oameni. Se spune că ar fi vorba despre 1.000 de nord-africani şi că nu erau refugiaţi, dar de unde au apărut atât de brusc şi într-un număr atât de mare?

Potrivit martorilor, agresorii au sosit în grupuri separate şi au agresat constant mulţimea care sărbătorea anul nou. O poliţistă s-ar afla deasemenea printre victime. Incidentele de la Koln au scandalizat opinia publică din Germania. Mulţi localnici dau vina pe miile de refugiaţi ajunşi acolo anul trecut. Nu sunt indicii care să arate că persoanele care au fost implicate în acest incident au primit azil aici, în Koln, în calitate de refugiaţi.

Aseară, 150 de persoane au protestat pe stăzile din Koln, unde au denunţat violenţele. Protestatarii, în majoritate femei, au purtat pancarte pe care au scris mai multe mesaje pentru cancelarul german.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Aproape 1000 de bărbați ar fi fost implicați în atacurile din Koln