Antena Meniu Search
x

Video Aproape 1.000 de ucraineni au intrat în România, doar prin Maramureş. Unii au fugit atât de repede încât nici nu ştiau ce au pus în bagaje

În Sighetu Marmaţiei, în punctul de trecere al frontierei care face legătura cu localitatea Solotvino din Ucraina, la această oră, oamenii care au fugit din calea războiului îşi caută un loc unde să rămână peste noapte. Printre ei se află şi turişti.

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 24.02.2022, 17:49

Vezi și

În vama din Sighetu Marmaţiei au fost imagini impresionante şi emoţionante în cursul zilei de astăzi: mame care veneau cu copiii în braţe în România pentru a le oferi un viitor micuţilor. Au fost şi persoane care nici măcar nu ştiau ce au pus în bagaje. Atât de repede au plecat din teama războiului.

Aproape 1.000 de persoane au trecut graniţa în România, din Ucraina, prin acest punct vamal, iar autorităţile se pregătesc să-i cazeze pe aceşti oameni în internatele şcolilor. Tabăra de refugiaţi va fi ridicată, cel mai probabil, mâine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » Aproape 1.000 de ucraineni au intrat în România, doar prin Maramureş. Unii au fugit atât de repede încât nici nu ştiau ce au pus în bagaje