Antena Meniu Search
x

Video "Arăt exact ca Shrek!": O femeie a rămas cu pielea verde după ce a folosit autobronzant expirat

O femeie a trăit spaima vieţii după ce s-a trezit cu pielea verde. Tiktokeriţa a postat un videoclip în care a povestit cum a ajuns să arate ca personajul din desene animate, Shrek, după ce afolosit un autobronzant învechit.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 26.03.2021, 17:25

Saskia
Tânăra a postat un videoclip pe TikTok vorbind despre toată experienţa - TikTok/ saskiahehe
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Saskia, pasionată de modă şi frumuseţe, a încercat să ofere un nou aspect pielii sale, folosind un autobronzant, dar rezultatul final a fost mai degrabă o nuanţă interesantă de verde care a transformat-o într-o „vedetă” în mediul online.

După ce a aşteptat un timp ca soluţia să acţioneze a observat că pielea începe să i se înverzească aşa că a verificat data de expirare de pe cutie. Şi-a dat seama şocată că a depăşit perioada cu câteva luni, potrivit The Sun.

Făcând haz de necaz, Saskia a postat un videoclip pe TikTok vorbind despre toată experienţa, dar cerând şi ajutor: "Cineva mă poate ajuta? Cred că autobronzantul pe care l-am folosit a expirat pentru că..de ce sunt verde? Arăt ca Shrek!”

Tânăra a arătat inclusiv produsul folosit, dezvăluind faptul că soluţia expirase anul trecut.

Pe acelaşi subiect

„Asta spune 2020, adică la începutul lunii ianuarie. De ce eu, de ce eu?” a continuat ea.

Gafa ei genială a acumulat mii de vizualizări și comentarii, oamenii împărtășind sfaturi pentru a încerca să o scape de petele verzui, dar şi amuzându-se copios de toată întâmplarea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Mi s-a întâmplat asta, dar eu am folosit crema hidratantă și a încetat să devină verde.”

„Şi bronzerul meu a expirat și a devenit verde, totuși îl folosesc, arată bine după ce îl spăl”.

„Nu, arăți ca vrăjitoarea din povestea vrăjitorului Oz. Sper că s-a şters. " au fost doar câteva din sutele de comentarii primite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » "Arăt exact ca Shrek!": O femeie a rămas cu pielea verde după ce a folosit autobronzant expirat