Antena Meniu Search
x

Are 25 de ani, deţine jumătate din Londra şi o avere de 9 miliarde lire sterline. Cine este tânărul misterios

La numai 25 de ani, Hugh Richard Louis Grosvenor a moştenit averea impresionantă a tatălui său, care a încetat din viaţă la vârsta de 64 de ani. Este vorba despre 9 miliarde de lire sterline.

La numai 25 de ani, Hugh Richard Louis Grosvenor a moştenit averea impresionantă a tatălui său, care a încetat din viaţă la vârsta de 64 de ani. Este vorba despre 9 miliarde de lire sterline.

Pentru că familia deţine suprafeţe importante de teren şi proprietăţi în centrul capitalei britanice, tânărul miliardar este descris acum drept cel care “deţine jumătate din Londra”.

Ducele de Westminster era cel mai bogat dezvoltator imobiliar din Marea Britanie şi unul dintre cei mai mari proprietari de terenuri din această ţară. De asemenea, el ocupă locul al treilea în topul celor mai bogaţi britanici, cu o avere estimată la 9,35 miliarde de lire sterline (12,1 miliarde de dolari), potrivit Sunday Times Rich List 2016.

Citește și Doliu în Marea Britanie. A MURIT Ducele de Westminster, un prieten al familiei regale și unul dintre cei mai bogaţi oameni din regat

Gerald Grosvenor deţinea şi câteva proprietăţi importante în apropiere de Palatul Buckingham şi în unele dintre cele mai scumpe cartiere din Londra.

A lucrat pentru Armata Britanică Regală timp de aproape 40 de ani şi a obţinut gradul de general-maior.

A fost căsătorit cu Natalia, cu care a avut patru copii – Tamara, Edwina, Hugh şi Viola.

Pe parcursul vieţii sale, a fost prieten apropiat al mai multor membri ai familiei regale britanice, inclusiv al prinţului Charles, prinţesei Diana, prinţului William şi ducesei Kate. Soţia lui, Natalia, este naşa de botez a prinţului William.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Are 25 de ani, deţine jumătate din Londra şi o avere de 9 miliarde lire sterline. Cine este tânărul misterios