Antena Meniu Search
x

Țări exotice în care viața este mai ieftină decât în România!

Pentru mulți dintre locuitorii țării noastre ar fi mult mai simplu de trăit în state exotice, costurile chiriilor și ale utilităților fiind foarte mici

Pentru mulți dintre locuitorii țării noastre ar fi mult mai simplu de trăit în state exotice, costurile chiriilor și ale utilităților fiind foarte mici. 

Mulți dintre străinii care ne vizitează țara se minunează atunci când văd prețurile chiriilor și ale utilităților, însă lumea este plină de destinații ieftine, unele dintre acestea fiind și mai exotice decât România.

Pentru mulți dintre concetățenii noștri, venitul lunar obținut acasă ar fi suficient pentru un trai decent în locații, care la prima vedere, par inaccesibile.

Spre exemplu, în India, închirierea unei locuințe nu depășește 200 de dolari, iar costurile suplimentare se ridică la maximum 40 de dolari pe lună!

Malaezia este o altă țară foarte accesibilă, chiria unei camere valorând 220 de dolari pe lună, în vreme ce utilitățile se ridică la maximum 50 de dolari pe aceeași perioadă de timp.

Una dintre cele mai ieftine destinații de pe planetă este greu încercatul Nepal. Pentru a locui o lună în această țară nu trebuie să scoți din buzunar mai mult de 90 de dolari, în vreme ce costurile de întreținere ale acesteia ajung la 30 de dolari lunar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri externe » Țări exotice în care viața este mai ieftină decât în România!