Meniu
Search
x

Cel puţin un mort şi 20 de răniţi într-o explozie, în Armenia. Operațiune masivă de salvare, cu zeci de pompieri și autospeciale

O explozie a cărei cauză nu a fost stabilită momentan s-a soldat, duminică, cu cel puţin un mort şi douăzeci de răniţi într-o zonă comercială din Erevan, capitala Armeniei, au anunţat autorităţile naţionale, relatează AFP.

De Antonia Roşu la 14.08.2022, 15:31

”Potrivit datelor preliminare, a avut loc o explozie care a declanşat un incendiu”, a precizat Ministerul Situaţiilor de Urgenţă într-un comunicat, cu menţiunea că incendiul s-a soldat cu un mort şi ”circa 20 de răniţi”, conform unui bilanţ iniţial.

Cauza exploziei, care a avut loc la începutul după-amiezii în piaţa angro Surmalu, nu a fost imediat stabilită, potrivit news.ro.

Videoclipurile şi fotografiile care circulă pe reţelele sociale au arătat o coloană groasă de fum negru ridicându-se pe cer. Într-un videoclip, se pot auzi câteva explozii succesive, precum sunetul unor artificii.

Pe acelaşi subiect

La faţa locului au intervenit zece autospeciale de pompieri

Armenia este o ţară caucaziană cu aproximativ trei milioane de locuitori şi a trecut printr-o perioadă dificilă de la războiul din 2020 împotriva Azerbaidjanului, ţara vecină, care s-a încheiat cu o înfrângere grea şi o criză politică majoră.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Cel puţin un mort şi 20 de răniţi într-o explozie, în Armenia. Operațiune masivă de salvare, cu zeci de pompieri și autospeciale