Antena Meniu Search
x

Asasinii romani au primit 1.000 de euro pentru uciderea voleibalistei olandeze

Fostul director al echipei de volei din Murcia i-a platit pe asasinii romani cu 1.000 de euro pentru a-i ucide pe voleibalista olandeza si pe iubitul acesteia

Politia considera ca Juan Cuenca Lorenta, ex-managerul si fostul antrenor principal al echipei de volei CAV Murcia 2005, este cel care a gandit si a comandat moartea jucatoarei Ingrid Visser si a logodnicului ei, Severein Lodewijk, cei doi fiind torturati si ingropati intr-o livada de lamai din Murcia. Conform unor surse din randul anchetatorilor, Cuenca i-a platit pe asasinii romani cu 1.000 de euro pentru a comite crima, insa, inca nu se stie daca acestia mai aveau de primit bani.

Fostul manager a fost arestat, sambata, in Valencia si este acuzat pentru dublul asasinat. Cei doi romani inca nu au fost prezentati justitiei.

Motivul crimei este unul economic. Pe de-o parte, Cuenca avea o datorie de mii de euro la jucatoare, dar derula si o afacere cu iubitul acesteia. Mai exact, detinea 50 la suta dintr-o firma din Gibraltar, ce avea drept unic scop spalarea de bani.

Prin moartea celor doi, Cuenca scapa si de datorie, dar ramanea si singur asociat al firmei.

In varsta de 36 de ani, Ingrid Visser a jucat pentru nationala de volei a Olandei, cu care a obtinut medalia de aur la Campionatul European din 1995.

In plus, jucatoarea era insarcinata in trei luni, in momentul in care a fost batuta, chinuita si omorata de cei doi romani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Asasinii romani au primit 1.000 de euro pentru uciderea voleibalistei olandeze