Antena Meniu Search
x

Asasinul româncei de 30 de ani din Bologna a fost arestat. A ucis-o cu un pistol cu care sacrifica porcii! Motivul crimei e halucinant

Individul care a ucis o româncă, la Bologna, este în custodia autorităţilor italiene. Individul e italian, are 55 de ani şi a mărturisit anchetatorilor şi motivul pentru care a comis oribila crimă.

Individul care a ucis o româncă, la Bologna, este în custodia autorităţilor italiene. Individul e italian, are 55 de ani şi a mărturisit anchetatorilor şi motivul pentru care a comis oribila crimă.

Francesco Serra, un italian de 55 de ani, a fost dus în arest şi interogat. "Eu am ucis-o!" a declarat individul anchetatorilor din Bologna.

GALERIE FOTO: Româncă de 30 de ani, asasinată în Bologna, de un italian

Potrivit ziarelor locale, Ana Maria Stativă, de 30 de ani, a fost găsită fără viaţă în apartamentul ei din oraşul italian. Avea o rană la gât şi una la cap, care, foarte posibil, i-a provocat şi moartea, cred anchetatorii.

Pe acelaşi subiect

Detaliile crimei sunt teribile: poliţştii au găsit arma cu care italianul şi-a ucis victima. E vorba despre un pistol, pe care el îl folosea la sacrificatul porcilor. Asasinul a spus anchetatorilor şi motivul pentru care a comis fapta abominabilă. Se pare că individul se îndrăgostise de româncă. Le-a mărturisit criminaliştilor că s-a înfuriat când a auzit că tânăra vrea să plece în România, de Paşte.

Presa italiană spune că românca ar fi fost prostituată şi că italianul ar fi fost un client, care obişnuia să o viziteze în zilele de sâmbătă. Italianul s-ar fi îndrăgostit însă de tânără. Anchetatorii nu exclud însă nici varianta ca asasinatul să fi fost comis din motive financiare.

Cadavrul tinerei a fost găsit pe 25 martie de iubitul ei, român, care a dat alarma şi i-a chemat pe poliţişti. Pentru a rezolva cazul, criminaliştii au analizat inclusiv înregistrările video de pe camerele de supraveghere din clădirea în care locuia românca.

CITEŞTE ŞI: Româncă ASASINATĂ în condiţii misterioase în Italia. A fost găsită cu o rană la gât. Ucigașul e vânat acum de poliţiști

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Asasinul româncei de 30 de ani din Bologna a fost arestat. A ucis-o cu un pistol cu care sacrifica porcii! Motivul crimei e halucinant