Antena Meniu Search
x

Asta da BOMBĂ! Săptămână de lucru de PATRU ZILE și jumătate pe timpul verii?

Guvernul a propus o reducere a programului de lucru pe perioada verii, astfel încât angajații să fie liberi vineri după-amiaza și să poată călători, impulsionând în acest fel industria turistică din China

Guvernul a propus o reducere a programului de lucru pe perioada verii, astfel încât angajații să fie liberi vineri după-amiaza și să poată călători, impulsionând în acest fel industria turistică din China. 

Conform documentului, executivul solicită firmelor să fie 'mai flexibile' și să diminueze programul de lucru atunci când condițiile permit acest lucru.

Recomandarea ca săptămâna de lucru să devină de patru zile și jumătate a fost imediat salutată de internauții din China, în numai câteva ore de la difuzarea știrii, peste 25 de milioane de persoane folosind pe rețeaua Weibo (echivalentul local al Twitterului) hashtag-urile create pe tema prelungirii weekendului.

Documentul conține și alte inițative având ca scop dezvoltarea turismului, precum construirea până în 2020 a zece porturi pentru vase de croazieră, a 57.000 de toalete publice și o creștere a numărului de ghizi în principalele zone turistice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Asta da BOMBĂ! Săptămână de lucru de PATRU ZILE și jumătate pe timpul verii?