Meniu
Search
x

Astrolog ucis de un client, care a aşteptat 6 ani să îl omoare

Un astrolog în vârstă de 70 de ani a fost înjunghiat și bătut de un client mai vechi, iar în urma rănilor, bătrânul a murit. Fiul victimei a spus că agresorul a mai încercat să-i omoare tatăl, însă de fiecare data a fost salvat de oamenii din jurul său.

De Cristian Ionescu la 03.11.2020, 16:01
  • Agresorul mai încercase şi în trecut să îi facă rău bătrânului
  • Între cei doi izbucnise o ceartă, de la previziuni

Ishwar Dutt, bătrânul de 70 de ani, din India, se ocupa de foarte mult timp cu astrologia, având numeroşi clienţi şi persoane care veneau la el pentru sfaturi. În urmă cu şase ani, unul dintre clienţii săi a încercat să-l omoare pe astrolog, după cum spune fiul său, însă a fost salvat de localnici.

După aproape un an, aceeaşi persoană a încercat din nou să îl omoare pe bătrân, fără succes, însă, şi de această dată.

Totuşi, în cele din urmă, agresorul a reuşit să îl surprindă singur în magazinul său pe bătrân şi l-a luat la bătaie, apoi l-a înjunghiat. Bătrânul astrolog a murit din cauza rănilor.

Fiul astrologului, pentru India Times: "Tatăl meu, Ishwar Dutt, a lucrat ca astrolog și Raman a fost clientul său din ultimii 6/7 ani, care obișnuia adesea să-l viziteze, pentru a-i arăta horoscopul. Acum șase ani, tatăl meu s-a certat cu Raman la magazin și Raman i-a ținut dușmănie. Acum cinci ani a venit la magazin cu un topor în mână, să-l omoare pe tatăl meu, dar problema s-a rezolvat cu intervenția vecinilor. Atunci i-a spus că o să-l omoare".

Agresorul se află în custodia autorităţilor şi riscă o pedeapsă de peste 30 de ani de închisoare.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Astrolog ucis de un client, care a aşteptat 6 ani să îl omoare