Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Atac cu acid la un loc de joacă din Polonia. Un copil de doi ani a ajuns de urgență la spital cu arsuri

Un băieţel de doi ani a ajuns la spital cu arsuri de gradul I și II, după ce pe terenul de joacă destinat copiiilor a fost turnat acid.

de Larisa Andreescu

la 02.04.2019 , 23:46

Nu se știe exact de ce cineva a ales să recurgă la un asemenea gest Un băiat a suferit arsuri severe după ce a fost turnat acid pe terenurile de joacă - Unsplash

Un băieţel de doi ani a ajuns la spital cu arsuri de gradul I și II, după ce pe terenul de joacă destinat copiiilor a fost turnat acid.

Copilul a început să urle de durere imediat după ce s-a urcat pe un tobogan la locul de joacă. El a fost dus la spital cu arsuri de gradul I și II.

Poliția din Polonia investighează cazul, mai ales că incidentul s-a produs într-un loc public de joacă din Biery, un sat din Voievodatul Silezia din sudul țării. Ei au spus că cineva ar fi răsturnat lichidul cu pricina pe tobogane, pe leagăne și pe restul obiectelor din locul de joacă. 

Articolul continuă după reclamă

Specialiştii au confirmat că a fost un tip de acid puternic, necunoscut, care a devenit foarte corosiv când a intrat în contact cu pielea. Substanţa chimică urmează a fi supusă unor teste criminalistice. 

Anchetatorii au declarat faptul că cel mic era în parc alături de mama sa. Imediat după ce s-a urcat pe un tobogan, femeia a auzit cum începe să urle şi să strige de durere şi a sunat imediat la ambulanţă.  

Conform Mirror, nu se știe exact de ce cineva a ales să recurgă la un asemenea gest șocant, însă poliţiştii fac cercetări pentru a se asigura că este un eveniment singular şi nu se va repeta.

Larisa Andreescu Like

Larisa Elena Andreescu face parte din echipa Observator de peste 7 ani şi este în prezent Editor de Content pentru site-ul observatornews.ro.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri externe » Atac cu acid la un loc de joacă din Polonia. Un copil de doi ani a ajuns de urgență la spital cu arsuri