Antena Meniu Search
x

Atac armat într-o universitate din Germania. Mai multe persoane sunt rănite, unele în stare foarte gravă

Mai multe persoane au fost rănite, unele fiind în stare gravă, după ce un individ înarmat cu un cuţit a comis un atac într-o universitate din nord-vestul Germaniei, afirmă surse din cadrul serviciilor de intervenţie, notează Mediafax.

De Redactia Observator la 10.06.2022, 20:19
Atac armat într-o universitate din Germania. Mai multe persoane sunt rănite, unele în stare foarte gravă
- Profimedia

Atacul a avut loc la Institutul superior pentru Studii Aplicate din orăşelul Hamm-Lippstadt, în landul Renania de Nord-Westfalia, în nord-vestul Germaniei. Un individ în vârstă de 34 de ani a atacat mai multe persoane cu un cuţit, într-o sală de curs. Agresorul a fost imobilizat de martori, iar ulterior a fost reţinut de agenţii forţelor de ordine, afirmă surse din cadrul serviciilor de intervenţie citate de publicaţiile Bild şi T.online.de.

Cel puţin patru persoane rănite, una e în stare foarte gravă

Cel puţin patru persoane au fost rănite în atac, iar unele sunt în stare gravă. Una dintre victime prezintă risc vital. La locul incidentului au fost trimise numeroase ambulanţe şi echipaje de poliţie. "Am intervenit cu numeroase echipaje de poliţie şi cerem populaţiei să evite această zonă", a declarat un purtător de cuvânt al Poliţiei.

Atacul de vineri intervine după ce miercuri un individ care are probleme psihice a lovit cu un vehicul un grup de pietoni, în centrul Berlinului. O persoană a murit, iar alte opt au fost spitalizate în urma incidentului. În total, 30 de persoane au primit îngrijiri medicale în urma atacului din Berlin, multe fiind în stare de şoc.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Atac armat într-o universitate din Germania. Mai multe persoane sunt rănite, unele în stare foarte gravă