Antena Meniu Search
x

Atac armat într-un spital din SUA: Patru morți și mai mulți răniți. Atacatorul a fost ucis

Patru persoane au fost ucise și mai multe au fost rănite într-un atac armat la un spital din Tulsa, Oklahoma, anunță poliția americană, potrivit BBC, citat de Mediafax. Bărbatul care a tras, era înarmat cu o pușcă și un pistol. Ofițerii au confirmat că atacatorul a fost împușcat mortal.

de Redactia Observator

la 02.06.2022, 07:25

Atac armat într-un spital din SUA: Patru morți și mai mulți răniți. Atacatorul a fost ucis - Twitter

Incidentul a avut loc miercuri la spitalul St Francis din Tulsa. Poliția a ajuns la locul faptei în trei minute ceea ce a făcut ca numărul morților să nu fie mai mare. De asemenea, au fost confirmate numeroase răniri, au adăugat oficialii.

Atacatorul a fost ucis

„În acest moment avem patru civili care au murit și un trăgător care a murit", a declarat șeful adjunct al poliției, Eric Dalgleish. El a spus că trăgătorul, care nu a fost încă identificat, a suferit răni fatale prin împușcare.

Suspectul „avea o armă lungă și o armă de mână", a mai spus el. Nu se știe motivul atacului. De asemenea, adjunctul Dalgleish a declarat că poliția a primit apelul despre un trăgător la ora locală 16:52 și a ajuns la fața locului în trei minute.

Pe acelaşi subiect

„Ofițerii care au sosit au auzit focuri de armă în clădire și asta i-a îndrumat spre etajul al doilea", a relatat polițistul. Ofițerii interoghează în prezent martorii din întreaga clădire, inclusiv pe cei care se aflau la etajul al doilea, unde a avut loc atacul.

Președintele SUA, Joe Biden, a fost informat cu privire la împușcăturile din Tulsa, au spus oficialii Casei Albe într-un comunicat. Sâmbăta trecută, președintele Biden i-a îndemnat pe americani să își facă auzită vocea pentru a preveni noi violențe armate, după uciderea a 19 copii și a doi profesori într-o școală din Texas.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Atac armat într-un spital din SUA: Patru morți și mai mulți răniți. Atacatorul a fost ucis