Antena Meniu Search
x

Atac intr-un campus din Texas: 14 studenti injunghiati, doi in stare grava

Panica a pus stapanire pe un campus universitar din Texas, dupa ce unul dintre studenti a inceput sa-si injunghie colegii, fara vreun motiv aparent.

Vezi și

Putin dupa ora 11, serviciul de urgenta a inceput sa primeasca apeluri disperate de la colegiul Lone Star, de langa Houston. Studentii ingroziti vorbeau despre oameni insangerati in urma unor misterioase atacuri.

Agresorul a patruns in mai multe cladiri si a injunghiat victime care pareau alese la intamplare. In haosul din primele momente, nici macar nu s-a stiut daca folosea un cutit sau vreo alta arma improvizata. “Tipul care a inceput toate acestea, cel care a facut-o era intr-o clasa si avea un deschizator de conserve sau asa ceva si, pana la urma, a ranit doua fete din acea clasa”, spun autoritatile.

Se pare ca, pana la urma, lama agresorului s-a rupt iar cativa studenti l-au doborat si l-au retinut pana la sosirea politiei. Ranitii in stare mai grava au fost dusi la spital cu ambulante si chiar cu elicoptere. “Studentii sau cadrele didactice au reactionat activ pentru a-l opri pe acest individ. Asa ca suntem mandri de ceea ce au facut, dar ne si bucuram ca nimeni nu a fost ranit mai serios”, au mai spus oamenii legii.

Atacatorul s-a dovedit a fi un student al colegiului, in varsta de 20 de ani. Surd din nastere, el purta un implant auditiv si era cunoscut in campus ca un tip mai degraba amuzant. Nici anchetatorii, nici colegii sai nu inteleg, deocamdata, ce i-a declansat nebunia sangeroasa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Atac intr-un campus din Texas: 14 studenti injunghiati, doi in stare grava