Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Atac masiv al forţelor ucrainene în regiunile Kursk şi Voronej. Rusia susţine că a distrus 117 drone şi patru rachete

Război în Ucraina. Apărarea aeriană a Rusiei a distrus 117 drone şi patru rachete tactice lansate peste noapte de Ucraina, care au vizat mai multe regiuni, inclusiv Kursk, a declarat miercuri Ministerul rus al Apărării, relatează Reuters.

de Redactia Observator

la 14.08.2024 , 10:34

Atac masiv al forţelor ucrainene în regiunea Voronej. Rusia susţine că a distrus 117 drone şi patru rachete
Atac masiv al forţelor ucrainene în regiunea Voronej. Rusia susţine că a distrus 117 drone şi patru rachete - Facebook

Rachetele şi 37 de drone au fost distruse deasupra regiunii Kursk, în timp ce alte 37 de drone au fost distruse deasupra regiunii Voronej. 

Ministerul, într-o postare pe aplicaţia sa de mesagerie Telegram, nu a precizat câte drone a lansat în total Ucraina. Aleksandr Gusev, guvernatorul din Voronej, a declarat pe Telegram că nu există victime, dar că mai multe case au fost avariate.

Meci de fotbal, mutat în Moscova

Articolul continuă după reclamă

Un meci de fotbal programat să aibă loc pe 18 august la Voronej între FC Fakel, o echipă din Voronej, şi Spartak din Moscova se va juca acum la Moscova, a declarat prima ligă rusă pe Telegram.

Moscova şi Kievul dezvăluie rareori întreaga amploare a pagubelor provocate de atacurile asupra lor, cu excepţia cazului în care există răniţi sau clădiri rezidenţiale deteriorate.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Ştiri externe » Atac masiv al forţelor ucrainene în regiunile Kursk şi Voronej. Rusia susţine că a distrus 117 drone şi patru rachete