Antena Meniu Search
x

ATAC VIRULENT al lui Donald Trump la adresa presei, în prima conferinţă susţinută la Casa Albă (LIVE VIDEO)

Preşedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a lansat un atac virulent la adresa mass-media în timpul primei conferinţe de presă pe care o susţine singur la Casa Albă, scrie Daily Mail.

Preşedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a lansat un atac virulent la adresa mass-media în timpul primei conferinţe de presă pe care o susţine singur la Casa Albă, scrie Daily Mail.

Donald Trump a susţinut, joi, că administraţia sa funcţionează perfect şi că presa continuă să-l portretrizeze pe el şi pe membrii Cabinetului său într-un mod "necinstit".

"Deschid televizorul, deschid ziarele şi văd numai ştiri de genul "haos, haos". Mass-media din Washington, D.C., dar şi New York şi Los Angeles nu vorbesc pentru popor, ci au interese speciale. Mă uit la CNN. Este atât de multă mânie şi ură. Pur şi simplu nu mă mai pot uita. Sincer, presa este scăpată de sub control. Nivelul de minciună este scăpat de sub control", a declarat Trump.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Apoi, preşedintele american i-a certat pe jurnalişti pentru faptul că transformă scurgerile de informaţii în ştiri false, el citând drept exemplu publicaţiile The New York Times şi Wall Street Journal.

"Scurgerile de informaţii sunt reale. Ştirile sunt false pentru că foarte multe dintre ştiri sunt false. Sper să le putem corecta, pentru că eu am mare respect pentru reporteri, pentru adevăraţii reporteri. Este foarte important pentru mine, mai ales în această poziţie", a mai spus Trump.

Miercuri, Donald Trump a calificat scurgerile de documente şi rapoarte confidenţiale dinspre agenţiile de informaţii spre jurnalişti drept acţiuni ”criminale”, după ce consilierul Michael Flynn a demisionat ca urmare a publicării unui asemenea raport de către Washington Times.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » ATAC VIRULENT al lui Donald Trump la adresa presei, în prima conferinţă susţinută la Casa Albă (LIVE VIDEO)