Antena Meniu Search
x

Video Atacul armat cu 3 morţi din Paris, comis de un extremist de 69 de ani, cu antecedente. Mii de kurzi au ieşit să protesteze

Teroare la Paris în apropierea Crăciunului. Trei oameni au murit şi cel puţin patru au fost răniţi. Un bărbat înarmat a deschis focul nu departe de Bataclan, teatrul unde teroriştii ISIS au ucis 90 de oameni acum şapte ani. Atacul a avut loc când străzile erau pline de localnici şi turişti care mergeau la masa de prânz sau făceau ultimele cumpărături pentru Crăciun.

de Redactia Observator

la 23.12.2022, 20:03

Vezi și

Un bărbat înarmat a deschis focul pe stradă, în faţa unui centru cultural kurd din apropiere de place de la Republique. Trăgea la întâmplare, povestesc martorii îngroziţi. 

Martor: Era singur, avea un rucsac negru, se comporta normal. Când s-au apropiat trei oameni, a pus rucsacul jos şi a început să tragă, cu sânge rece.     

Suspectul a fost rănit într-un schimb de focuri

Suspectul a fost rănit într-un schimb de focuri cu poliţia şi a fost dus la spital. Anchetorii l-au identificat: un bărbat de 69 de ani, membru al extremei drepte care acum un an atacat cu sabia refugiaţii de la un centru din Paris.  

Laure Beccuau, procuror general al Parisului: Este vorba de antecedente care au avut loc la Seine-Saint-Dénis, pentru care a fost condamnat, dar în apel condamanrea a fost suspendată de Parchet, şi un incident Bercy în Paris. 

Atacul armat a înfuritat comunitatea kurdă din Paris. Mii de oameni s-au adunat la locul unde au răsunat împuşcăturile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Atacul armat cu 3 morţi din Paris, comis de un extremist de 69 de ani, cu antecedente. Mii de kurzi au ieşit să protesteze