Antena Meniu Search
x

Atentat la Nisa: Clipe de coşmar! Martorii fac dezvăluiri TERIFIANTE! Am văzut oameni care zăceau pe asfalt, erau răniți sau chiar mai rău. Copiii plângeau”

La doar câteva ore după atacul de la Nisa, oamenii povestesc disperați prin ce clipe de coșmar au trecut.

La doar câteva ore după atacul de la Nisa, oamenii povestesc disperați prin ce clipe de coșmar au trecut.

“Am mers să vedem artificiile. Era o noapte absolut normală. Deodată, toată lumea a îneput să fugă înspre noi. Am auzit focuri de armă. Întâi unul, apoi încă două. (...) Am fugit pe o stradă. Toată lumea se așeza în jos, ferindu-se, și mergea spre porțile clădirilor. Am ajuns într-un gang și am stat ghemuiți timp de aproximativ o oră. Tot timpul a fost terifiant, dar nu s-a simțit ca fiind real”, a povestit un student britanic ce se afla la Nisa.

“Mulțimea se întindea pe circa 200 de metri de-a lungul străzii. Oamenii răniți au fost luați de pe stradă, însă cei morți au fost lăsați pe jos” , a mărturisit o femeie.

Citeşte şi Un român, martor la tragedia din Nisa, şi-a simţit sfârşitul! “A fost un infern. Am zis: s-a terminat, suntem împuşcaţi; Se auzeau persoane lovite şi călcate de tir”

“Imediat cum artificiile au încetat, am văzut că un camion a urcat pe asfalt. A urmat o panică generală. Erau în jur de 1.000 - 1.500 de oameni pe stradă. Au început să alerge în toate direcțiile. Am oferit refugiu în restaurantul nostru pentru o parte din ei, pentru mame, pentru copii. Am văzut oameni care zăceau pe asfalt, erau răniți, sau chiar mai rău. Copiii plângeau”, a declarat managerul unui restaurant din Nisa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Stiri externe » Atentat la Nisa: Clipe de coşmar! Martorii fac dezvăluiri TERIFIANTE! Am văzut oameni care zăceau pe asfalt, erau răniți sau chiar mai rău. Copiii plângeau”