Antena Meniu Search
x

Atentat la Paris. A fost declanşat Planul Alpha - reacţie la atentate multiple

Administraţia de la Paris a declanşat Planul Alpha - reacţie la atentate multiple -, iar Guvernul va organiza o şedinţă de urgenţă. Preşedintele Franţei, François Hollande, a anunţat, în urmă cu scurt timp, că a fost decretată stare de urgenţă pe întreg teritoriul Franţei, în urma atacurilor teroriste ce au avut loc la Paris

Administraţia de la Paris a declanşat Planul Alpha - reacţie la atentate multiple -, iar Guvernul va organiza o şedinţă de urgenţă. Preşedintele Franţei, François Hollande, a anunţat, în urmă cu scurt timp, că a fost decretată stare de urgenţă pe întreg teritoriul Franţei, în urma atacurilor teroriste ce au avut loc la Paris. 

Cel puţin două explozii, comise aparent de terorişti sinucigaşi, au avut loc vineri seară în faţa "Stade de France", în cursul unui meci de fotbal între reprezentativele Franţei şi Germaniei. La meci asista şi preşedintele Francois Hollande, care a fost evacuat în siguranţă. Hollande va face curând o declaraţie adresată naţiunii, anunță Mediafax.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Atentat la Paris. A fost declanşat Planul Alpha - reacţie la atentate multiple