Antena Meniu Search
x

Atentat sinucigaş la Bagdad. Bilanţul victimelor este DEVASTATOR!

Cel puţin 31 de persoane au decedat, iar alte 65 au fost rănite, în urma unui atac sinucigaş care a vizat o ceremonie funerară ce avea loc într-o zonă majoritar şiită a capitalei irakiene Bagdad, au comunicat surse din cadrul poliţiei şi serviciilor medicale.

Cel puţin 31 de persoane au decedat, iar alte 65 au fost rănite, în urma unui atac sinucigaş care a vizat o ceremonie funerară ce avea loc într-o zonă majoritar şiită a capitalei irakiene Bagdad, au comunicat surse din cadrul poliţiei şi serviciilor medicale, potrivit The Associated Press şi Reuters.

Atacul a avut loc în jurul prânzului într-o piaţă aglomerată a districtului al-Shaab din nordul Bagdadului, au comunicat autorităţile.

Autorul atacului ar fi detonat vesta cu expozibil pe care o avea asupra sa în incinta unui cort în care avea loc ceremonia funerară, scrie Reuters.

Atentatul nu a fost încă revendicat, însă, militanţii reţelei teroriste sunnite Stat Islamic comit frecvent astfel de acţiuni în zona capitalei irakiene, vizând comunitatea musulmană şiită.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Atentat sinucigaş la Bagdad. Bilanţul victimelor este DEVASTATOR!