Antena Meniu Search
x

Atmosferă incendiară la cel mai important festival muzical din Europa!

Rock, pop şi balet. Aşa ar fi descrisă în câteva cuvinte atmosfera de la Glastonbury, cel mai mare festival în aer liber din lume.

Vezi și

 Rock, pop şi balet. Aşa ar fi descrisă în câteva cuvinte atmosfera de la Glastonbury, cel mai mare festival în aer liber din lume. Metallica, Lana Del Rey şi Ed Sheeran sunt doar câţiva dintre cei mai apreciaţi muzicieni ai momentului care au urcat pe scenă.

DJ-ul britanic Fatboy Slim a electrizat miile de spectatori de la festivalul Glastonbury. A fost un final în forţă al unei zi în care Lana Del Rey i-a îmbiat cu o atmosferă idilică.

De la cel mai mare festival în aer liber din lume nu putea lipsi unul dintre cei mai titraţi solişti britanici. La numai 23 de ani, Ed Sheeran a stârnit valuri în rândul spectatorilor.

Cea mai controversată apariţie de anul acesta a fost a trupei Metallica. Mai mulţi iubitori de animale au semnat o petiţie prin care cereau retragerea trupei de la Glastonbury, pe motiv că solistul ei susţine vânătoarea de urşi din Alaska.

Însă, concertul de zile mari i-a convins chiar şi pe cei mai critici. Trupa naţională de balet a Marii Britanii a adus un omagiu emoţionant Primului Război Mondial, cu ocazia centenarului asasinatului din Sarajevo, motivul declanşării bătăliei sângeroase între marile puteri ale lumii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Atmosferă incendiară la cel mai important festival muzical din Europa!