Antena Meniu Search
x

Au apărut PRIMELE IMAGINI ale MASACRULUI! Scene de groază la locul unde s-a produs EXPLOZIA. Zeci de cadavre şi răniţi, la ieşirea de la Manchester Arena (FOTO)

Noi imagini ale masacrului produs, în noaptea de luni spre marţi, la Manchester, au apărut pe reţelele de socializare. Cel puţin 22 de persoane, dintre care mulţi copii, au fost ucise şi 59 rănite în urma unei explozii produse la Manchester Arena, după un concert susţinut de cântăreaţa Ariana Grande.

Primele imagini ale masacrului produs, în noaptea de luni spre marţi, la Manchester, au apărut pe reţelele de socializare. Cel puţin 22 de persoane, dintre care mulţi copii, au fost ucise şi 59 rănite în urma unei explozii produse la Manchester Arena, după un concert susţinut de cântăreaţa Ariana Grande.

În imagini se observă numeroase persoane care primesc îngrijiri medicale, dar şi corpuri acoperite cu cearşafuri.

Şeful Poliţiei din Manchester, Ian Hopkins, a confirmat, în această dimineaţă, că sinucigaşul atentator a murit în urma deflagraţiei.

Pe acelaşi subiect

El a precizat că, în opinia poliţiei, bărbatul a acţionat singur şi că se încearcă să se vadă dacă face parte dintr-o reţea.

"Printre cei decedaţi se află şi copii. Este cel mai groaznic incident cu care ne-am confruntat până acum în Manchester şi unul pe care sperăm să nu-l mai trăim niciodată", a declarat Ian Hopkins.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Au apărut PRIMELE IMAGINI ale MASACRULUI! Scene de groază la locul unde s-a produs EXPLOZIA. Zeci de cadavre şi răniţi, la ieşirea de la Manchester Arena (FOTO)