Antena Meniu Search
x

Au apărut PRIMELE IMAGINI cu atacatorul de la Muzeul Luvru (FOTO)

Au apărut primele imagini cu suspectul în atacul de la Muzeul Luvru, care a intrat înarmat cu o macetă şi s-a apropiat de patru militari din forţa Sentinelle care păzeau galeria comercială, strigând „Allah Akbar” şi ameninţându-i.

Au apărut primele imagini cu atacatorul de la Muzeul Luvru, care a intrat înarmat cu  o macetă şi s-a apropiat de patru militari din forţa Sentinelle care păzeau galeria comercială, strigând „Allah Akbar” şi ameninţându-i.

Potrivit Daily Mirror, aceasta este prima imagine cu egipteanul Abdallah El-Hamahmy, în vârstă de 29 de ani.

Identitatea atacatorului nu a fost confirmată de autorităţi, însă anchetatorii francezi suspectează că ar fi vorba despre un egiptean în vârstă de 29 de ani care a venit de la Dubai la Paris luna trecută, cu o viză validă. Unele publicaţii egiptene l-au identificat pe tânăr drept Abdallah El-Hamahmy, originar din provincia egipteană Dakahlia.

Abdallah El-Hamahmy nu se afla în evidenţa serviciilor secrete franceze.

Vineri, în jurul orei locale 10.00 (11.00 ora României), un bărbat „înarmat cu cel puţin o macetă, poate şi cu o a doua armă”, s-a apropiat de patru militari din forţa Sentinelle care păzeau galeria comercială de la Luvru, strigând „Allah Akbar” şi ameninţându-i, a declarat prefectul Poliţiei din Paris, Michel Cadot.

„Militarul cel mai apropiat a tras pentru a se apăra în faţa agresiunii”, a adăugat oficialul. Soldatul a tras cinci gloanţe şi l-a rănit grav pe agresor, în abdomen.

De asemenea, un militar a fost rănit uşor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Au apărut PRIMELE IMAGINI cu atacatorul de la Muzeul Luvru (FOTO)