Antena Meniu Search
x

Au apărut primele imagini video cu accidentul în urma căruia Paul Walker a murit!

Au apărut primele imagini cu accidentul în care Paul Walker şi Roger Rodas au murit. Pe camerele de supraveghere se poate vedea cum maşina se izbeşte de stâlp, apoi explodează şi ia foc. Video-ul nu pare să ofere dovezi în privinţa unei curse de maşini, aşa cum s-a vehiculat în ultimele zile.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere de pe acoperişul unei clădiri din apropiere arată cum maşina se izbeşte de un stâlp. 

Imediat, un nor negru de fum se ridică, iar la numai câteva secunde după, maşina explodează, focul ridicându-se la o înălţime considerabilă.

Vin Diesel, colegul lui Paul Walker din filmul Fast and Furious, a fost prezent ieri la locul accidentului şi a vorbit pentru sutele de oameni strânse pentru a-i aduce un omagiu lui Walker. 

"Dacă fratele meu ar fi aici chiar acum, ar vedea toată dragostea pe care i-o purtaţi. Dacă ar putea fi aici să vadă cum v-aţi strâns din dragoste pentru el... Vreau să vă mulţumesc pentru că aţi venit aici să-i arătaţi acestui înger care s-a ridicat la Ceruri cât de mult îl apreciaţi", au fost cuvintele pline de emoţie ale lui Vin Diesel, conform Daily Mail. 

Poliţiştii continuă investigaţiile, însă cea mai probabilă cauză a accidentului pare a fi o defecţiune tehnică la cutia de direcţie a autoturismului Porsche Carrera GT.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Au apărut primele imagini video cu accidentul în urma căruia Paul Walker a murit!