Antena Meniu Search
x

Video "Au dormit în aeroport că n-aveau cazare". Vacanţă încheiată în umiliţă pentru 200 de români, în Portugalia: printre ei sunt şi copii ţinuţi fără apă şi mâncare

Vacanţa a aproape 200 de români s-a încheiat în umilinţă într-un aeroport din Portugalia. De mai bine de 20 de ore, oamenii aşteaptă, fără apă şi fără mâncare, să plece spre casă.

de Redactia Observator

la 06.07.2023, 17:31

Vezi și

Printre ei, şi un grup de copii dansatori medaliaţi cu aur, zilele trecute, la Cupa Mondială din Lisabona. Asta după ce cursa WizzAir Lisabona-Bucureşti a fost anulată de patru ori până acum. Până la această oră, compania aeriană nu a răspuns apelului Observator, însă le-ar fi transmis pasagerilor că vor ajunge în România la miezul nopţii, cu escală la Roma.

"Asta este coada la îmbarcare, cea de-a patra îmbarcare pe care ar trebui să o avem spre Bucureşti. Aseară, foarte mulţi români au dormit în aeroport, pentru că nu au avut locuri de cazare", a declarat Oana Ioniţă, antrenoare de dans. "Am sunat în call-center şi am stat cu ei în telefon zeci de minute. Nu ştiau la început despre ce este vorba. Foarte mulţi au plecat. Şi-au găsit cazări prin preajmă, evident pe cont propriu", a declarat Radu, pasager.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » "Au dormit în aeroport că n-aveau cazare". Vacanţă încheiată în umiliţă pentru 200 de români, în Portugalia: printre ei sunt şi copii ţinuţi fără apă şi mâncare