Antena Meniu Search
x

Audi Q7 rupt în două, după impactul violent cu un stâlp. Jumătate de maşină a ajuns într-o poziţie nefirească (Video)

Imagini de coşmar filmate zilele trecute, în Rusia, acolo unde un Audi Q7 s-a rupt efectiv în două după ce a intrat cu viteză într-un stâlp.

de Redactia Observator

la 22.05.2019, 15:36

Imagini de coşmar filmate zilele trecute, în Rusia, acolo unde un Audi Q7 s-a rupt efectiv în două după ce a intrat cu viteză într-un stâlp.

În urma impactului extrem de violent şi în ciuda faptului că bolidul s-a făcut praf, şoferul nu numai că a scăpat cu viaţă, dar s-a făcut nevăzut imediat după producerea accidentului.

Deşi nu se cunosc foarte multe detalii legate de acest accident, mai multe site-uri ruseşti au publicat imagini surprinse după coliziune, iar un localnic a postat pe Facebook un video de la faţa locului.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Până la această oră, identitatea şoferului nu a fost făcută publică.

Audi Q7 rupt în două, după ce a intrat cu viteză în stâlp

Imaginile cu bolidul de după impact sunt de-a dreptul dramatice.

După ce s-a izbit cu viteză de stâlp, maşina Audi Q7 s-a rupt perfect în două.

Partea din faţă a maşinii a rămas în mijlocul drumului, în timp ce jumătatea din spate a fost proiectată la câţiva metri distanţă, ajungând într-o poziţie nefirească.

La prima vedere, ai putea să te gândeşti că boldiul a fost conceput în aşa fel încât, la un impact puternic, partea din spate să se desprindă de partea din faţă a maşinii, pentru a proteja şoferul.

Cu toate astea, deşi acest model extrem de puternic a obţinut o notă foarte mare la testele de siguranţă, mai mult ca sigur nu a fost proiectat pentru aşa ceva, scriu cei de la driven.co.nz.

Mai mult, în urma impactului extrem de violent, unul dintre scaune a ajuns şi el în mijlocul drumului.

În timp ce șoferul a reușit să fugă înainte ca autoritățile să ajungă la faţa locului, poliția locală investighează cazul. Autorităţile urmează să stabilească cu exactitate cauzele care au dus la producerea accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Audi Q7 rupt în două, după impactul violent cu un stâlp. Jumătate de maşină a ajuns într-o poziţie nefirească (Video)