Antena Meniu Search
x

Video Autorităţile din Iran au deschis focul asupra oamenilor, în timp ce comemorau moartea unei tinere ucise de poliţie în timpul protestelor

Forţele de securitate din Iran au deschis focul asupra oamenilor care urmau să comemoreze 40 de zile de la decesul unei tinere ucise tot de poliţie. 

de Redactia Observator

la 04.11.2022, 08:10

Vezi și

Câteva mii de persoane se îndreptau spre un cimitir de lângă Teheran. Poliţiştii au lansat gaze lacrimogene pentru a-i opri dar, deoarece nu au reuşit, au tras în mulţime cu puşti cu alice. 

Protestatarii au ripostat cu pietre şi au reuşit să-i alunge

Tânăra comemorată, care avea doar 22 de ani, a fost împuşcată mortal la o altă manifestaţie. Cu puţin timp înainte, ea postase pe tiktok un clip în care îşi exprima speranţa că situaţia din ţară se va schimba. Protestele din Iran, declanşate de moartea tinere Mahsa Amini, moartă în timp ce se afla în arest, continuă de aproape două luni şi par să se transforme într-o revoltă generală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Autorităţile din Iran au deschis focul asupra oamenilor, în timp ce comemorau moartea unei tinere ucise de poliţie în timpul protestelor