Antena Meniu Search
x

Momentul dramatic în care un Boeing 737 trece peste maşina de tractare. Unul dintre mecanici, strivit de avion (Video)

Imagini dramatice filmate pe aeroportul din Bangkok, acolo unde camerele de supraveghere au surprins momentul în care o aeronavă Boeing 737 trece peste maşina de tractare.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 22.04.2020, 13:15

Maşina de tractare a fost strivită de avion, pe aeroportul din Bangkok
Momentul dramatic în care un Boeing 737 trece peste maşina de tractare. Unul dintre mecanici, strivit de avion - captura video Daily Mail

Imagini dramatice filmate pe aeroportul din Bangkok, acolo unde camerele de supraveghere au surprins momentul în care o aeronavă Boeing 737 trece peste maşina de tractare.

Camerele de supraveghere de pe aeroportul internaţional din Bangkok au filmat momentul în care un avion Boeing 737 trece peste maşina care îl tracta spre poarta de îmbarcare.

Unul dintre mecanicii aflaţi în maşină a fost, efectiv, strivit sub greutatea aeronavei, în timp ce al doilea a fost transportat în stare gravă la spital.

Grozăvia s-a prdus, în această dimineaţă, potrivit Daily Mail.

Maşina a fost strivită de avion, după ce s-au rupt cablurile de tractare

Avionul era condus spre poarta de unde urmau să se îmbarce pasagerii când, cablurile care legau aeronava de maşina de tractare s-au rupt.

Maşina s-a oprit, însă mastodontul a continuat să ruleze din inerţie, trecând peste vehicul.

Mecanicul maşinii, Thanisorn Oncha-am, a fost transportat la spital, însă a murit câteva ore mai târziu, din cauza rănilor foarte grave.

Al doilea mecanic aflat în maşină a fost, de asemenea, transportat în stare gravă la spital, iar medicii încearcă să-i salveze viaţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Momentul dramatic în care un Boeing 737 trece peste maşina de tractare. Unul dintre mecanici, strivit de avion (Video)