Antena Meniu Search
x

Avionul dispărut: "Am făcut publice toate datele"! Rudele sunt DISPERATE

Rudele pasagerilor zborului MH370 sunt disperate! Autorităţile malaysiene au oferit astăzi toate datele obţinute de satelit

Rudele pasagerilor zborului MH370 sunt disperate! Autorităţile malaysiene au oferit astăzi toate datele obţinute de satelit

La cererea rudelor celor dispăruţi, departamentul de aviaţie civilă a anunţat că a colaborat cu Inmarsat pentru a furniza 47 de pagini de date înregistrate de operatorul britanic de sateliţi, precum şi note explicative.

Familiile celor 239 de persoane aflate la bordul avionului Boeing 777 al Malaysia Airlines au cerut publicarea datelor brute, pentru că acestea să poată fi supuse şi altor analize, în timp ce epava avionului încă nu a fost găsită. Inmarsat a folosit sateliţii pentru a ajuta la reconstituirea rutei aeronavei. Aceasta se deplasa pe ruta Kuala-Lumpur - Beijing la 8 martie, dimineaţa, când a schimbat brusc traiectoria la aproximativ o oră de la decolare, fără a oferi explicaţii.

Semnalele sonore îl localizează la sud de Oceanul Indian, unde s-ar fi scufundat, rămânând fără combustibil, la câteva sute de kilometri în largul coastei de est a Australiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Avionul dispărut: "Am făcut publice toate datele"! Rudele sunt DISPERATE