Antena Meniu Search
x

Baby Yoda, noua mascotă a pompierilor din Statele Unite

Pompierii din Statele Unite care se luptă cu incendiile de pădure au acum o nouă mascotă care le oferă alinare în momentele de cumpănă.

de Redactia Observator

la 02.10.2020, 17:29

Vezi și
  • Pompierii trimit acum zi de zi poze cu Baby Yoda, postate pe Facebook.
  • Pagina a strâns până acum peste 30.000 de urmăritori.

Este vorba de Baby Yoda, un personaj simpatic din Star Wars, pe care l-au primit cadou de la un băiat de cinci ani. Jucăria este acum nelipsită din misiunile pompierilor şi are chiar propria pagină de Facebook, unde fanii îi pot urmări traseul în lupta neîncetată cu flăcările.

Fie ca Forţa să fie cu noi. Cel mai probabil asta au gândit pompierii din vestul Statelor Unite atunci când şi-au primit mascota. Iar Baby Yoda a participat deja la 4 incendii majore din două state şi a călătorit şi cu elicopterul.

TJ Ramos, pompier: Am putut să îl luăm cu noi în primul nostru zbor, în prima noastră misiune din acea zi. L-am luat cu noi şi, în timp ce zburam la o altitudine mare, i-am făcut câteva poze cum stătea la geam şi se uita la incendii.

Baby Ioda a avut iniţial un alt proprietar. Carver, un băiat de 5 ani din Oregon. Copilul era la cumpărături cu mama lui.

Carver le-a trimis pompierilor şi o scrisoare în care le-a explicat rolul jucăriei: acela de a-i ajuta să nu se simtă singuri. Între timp, Tyler Eubanks, cea care organiza donaţiile, a decis să îi deschidă mascotei o pagină de Facebook, unde fanii să îi poată urmări evoluţia.

Tyler Eubanks, administratorul paginii de Facebook: Am vrut să fac asta pentru Carver, pentru a se asigura că Baby Yoda este bine.

Pompierii trimit acum zi de zi poze cu Baby Yoda, care sunt ulterior postate pe Facebook. Pagina a strâns până acum peste 30.000 de urmăritori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Baby Yoda, noua mascotă a pompierilor din Statele Unite