Antena Meniu Search
x

Galerie foto Băiat de 14 ani arestat, după ce o fetiţă de 6 ani a fost găsită moartă în apropiere de casă, la două ore de la dispariţie, în Indiana

Un băiat în vârstă de 14 ani a fost arestată, după ce o fetiţă de 6 ani, dată dispărută, a fost găsită moartă, două ore mai târziu, în pădurile din apropierea casei sale din Indiana.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 16.03.2021, 15:58

  • Grace Ross a fost dată dispărută vineri seara la ora 18:30 în New Carlisle
  • Mai puțin de două ore mai târziu, fetiţa a fost găsită moartă într-o zonă împădurită

Update: Fetița ar fi murit din cauza asfixierii, potrivit rezultatelor preliminare ale autopsiei făcute publice luni, înainte ca trupul ei să fie aruncat în pădure. Băiatul de 14 ani se află în custodia poliţiei.  în timp ce un băiat de 14 ani se află în custodie pentru moartea ei tragică.

Grace Ross, în vârstă de 6 ani, a fost găsită moartă în jurul orei 20:25 vineri, la mai puţin de două ore după ce familia îi anunţase dispariţia. Potrivit South Bend Tribune, a fost deschisă o anchetă asupra morții lui Grace și o autopsie a fost programată pentru duminică.

Băiatul de 14 ani, căruia i s-a păstrat anonimitatea pentru că este minor, este considerat suspect în moartea fetei.

Un vecin care locuiește lângă casa familiei de mai bine de 40 de ani a spus că toată comunitatea este şocată de moartea lui Grace şi nimeni nu înţelege cum s-ar putut produce o asemenea tragedie.

„Pur și simplu nu anticipezi că așa ceva se va întâmpla vreodată în zona ta. Nu îţi poţi da seama, totul într-o clipă, îţi dai seama că copilul tău a dispărut apoi trebuie să auzi ce i s-a întâmplat la o vârstă atât de fragedă, este oribil”, a declarat Kim Huston.

Mătușa lui Grace, Nicole Ross, a înființat o strângere de fonduri pe Facebook pentru cheltuielile de înmormântare, fiind strânşi peste 21.000 de dolari. Strângerea de fonduri are scopul de a obţine suma de 30.000 de dolari.

„Iubita mea nepoată, Grace Ross, a murit ieri. Acum este un înger în ceruri”, a declarat femeia.

Duminică seară a avut loc un priveghi la Memorial Park din New Carlisle, unde prietenii, familia și vecinii s-au adunat în memoria lui Grace, potrivit Daily Mail.

"Grace a fost iubită de toată lumea și a fost prietenă cu toată lumea", a spus Michelle Ross, mama micuţei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Se ducea la un străin pe stradă și îi spunea: „ Bună, eu sunt Grace și am șase ani. Zâmbetul i se vedea chiar şi prin mască. Poţi spune că zâmbea tot timpul”, a adăugat Tara Bush, directorul școlii elementare la care mergea Grace.

Peste 200 de persoane au participat la priveghi, lăsând lumânări, flori și jucării de pluş într-un foișor și pe o bancă din parc, ca un omagiu adus fetiţei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Băiat de 14 ani arestat, după ce o fetiţă de 6 ani a fost găsită moartă în apropiere de casă, la două ore de la dispariţie, în Indiana