Antena Meniu Search
x

Un băiat de 14 ani, plecat în vacanţă cu familia, a murit lovit de o barcă cu motor, în timp ce făcea scufundări

Tragedie cumplită pentru o familie care plănuise să se bucure de o vacanţă extraordinară, făcând înconjurul lumii. Totul s-a năruit în doar câteva momente, când copilul lor, un băiat de doar 14 ani, care făcea scufundări lângă iachtul lor, a fost lovit mortal de o barcă cu motor.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 25.08.2020, 18:20

Eddie Jarman în vacanţa cu familia
Eddie a fost lovit de o barcă cu motor în timp ce făcea scufundări - Facebook/Samantha Holmes Alpaca Knitwear/Just Giving
  • Familia sa a încercat cu disperare să-l salveze.
  • Rănile suferite i-au fost însă fatale.

Eddie Jarman, un micuţ muzician britanic, făcea scufundări lângă iachtul familiei, pe coasta Tahiti din Mo'orea, pe data de 9 august. Se bucura de vacanţă alături de cei dragi şi profita de vremea bună, când s-a întâmplat tragedia.

Familia sa a încercat cu disperare să-l salveze, dar fără succes. Rănile suferite i-au fost fatale.

Mama sa, Barbara, tatăl, Harry, și sora sa, Amelie, în vârstă de 13 ani, s-au întors în Marea Britanie în urma incidentului teribil pntrua se pregăti de înmormântare.

„Eddie a avut o viaţă uimitoare, a fost un băiat minunat cu o minte strălucită, talentat şi bun. Iubea aventura, marea. Am fost binecuvântaţi de talentul său muzical, era expert la pian, vioară și contrabas şi era extrem de fericit atunci când asculta piesele sale favorite de jaz. S-a maturizat mult de-a lungu celor 14 ani ai săi, a lăsat o urmă adâncă în sufletul nostru. Suntem de asemenea foarte recunoscători pentru toate donațiile făcute pentru a ne ajuta să-l aducem pe Eddie acasă pentru înmormântare în oraşul său natal.” au declarat membrii familiei.

Vacanţa acestora în jurul lumii a început în 2018, după ce şi-au vândut casa din Sussex şi au cumpărat un iacht.

„Iachtul ne-a fost casă pentru ultimele 18 luni, dintre care 9 luni am stat în Polinezia Franceză, în principal din cauza restricţiilor de călătorie din cauza Covid-19. Comunităţile navale au fost uimitoare şi ne-au sprijinit în această perioadă traumatizantă” a mai spus familia.

Au lansat acum o campanie pentru a strânge 100.000 de lire sterline cu scopul de a înfiinţa o fundaţie caritabilă „Eddie jarman Young Musicians Charity” pentru a susţine tinerii iubitori de muzică.

Potrivit Daily Mail, Eddie urma să înceapă cursurile la liceul Hurstpierpoint din Sussex îm 2021, fiind admis cu bursă, unde urma să îşi continue studiile la pian, vioară şi contrabas.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Un băiat de 14 ani, plecat în vacanţă cu familia, a murit lovit de o barcă cu motor, în timp ce făcea scufundări