Antena Meniu Search
x

La doar şapte ani, un băiat din Statele Unite a devenit cel mai bogat vlogger din lume

Un copil din Statele Unite a atins o performanţă la care mulţi nici n-ar visa. Are doar 8 ani şi a fost declarat cel mai bine plătit vlogger din lume. În ultimul an a câştigat nu mai puţin de 22 de milioane de dolari.

Vezi și

Un copil din Statele Unite a atins o performanţă la care mulţi nici n-ar visa. Are doar 8 ani şi a fost declarat cel mai bine plătit vlogger din lume. În ultimul an a câştigat nu mai puţin de 22 de milioane de dolari. Dublu faţă de suma pe care o acumulase anul trecut. Succesul uriaş se datorează recenziilor sale amuzante la jucăriile pe care le primeşte.

Şi-a transformat pasiunea pentru jucării într-o afacere profitabilă. Iar acum este cel mai bogat vlogger din lume. La doar 8 ani Ryan a reuşit să strângă peste 26 de milioane de vizualizări pe Youtube.

La doar un singur clip - cu un ou misterios - a strâns aproape 2 milioane de vizualizări în câteva zile.

Cu un puternic simţ al umorului, puştiul are până în prezent peste 17 milioane de urmăritori. Realizează zilnic recenzii la cele mai noi jucării ieşite pe piaţă.

Iar, potrivit presei străine, jucăriile pe care le promovează se vând ca pâinea caldă în magazinele din Statele Unite.

Sumele imense pe care le câştigă provin, însă, publicitate. Întrucât este doar un copil, 15% din veniturile sale ajung într-un cont bancar pe care îl va putea accesa când vad deveni major. Ryan a devenit vlogger când avea doar 5 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » La doar şapte ani, un băiat din Statele Unite a devenit cel mai bogat vlogger din lume