Meniu
Search
x

Băieţel de nouă ani, împuşcat accidental de tată în piept, după o răfuială în trafic, în Texas

Un băieţel de 9 ani a ajuns în stare critică la spital după ce a fost împuşcat accidental în piept de tatăl său. Bărbatul scosese arma crezând că sunt urmăriţi după un presupus incident în trafic în care au fost implicate alte persoane.

De Larisa Andreescu la 14.06.2021, 13:20

Accidentul a avut loc în jurul orei 23, vineri seara, 11 iunie, în estul orașului Houston, Texas. Tatăl credea că el şi fiul său sunt urmăriţi de o altă maşină, după o răfuială în trafic, motiv pentru care a scos arma din teacă, pentru a fi pregătit în cazul în care ar fi fost atacaţi. Nu se gândea însă că el însuşi ar putea produce o tragedie.

În timp ce conducea spre casă, arma s-a descărcat din greşeală când a încercat să o pună la loc în teacă, nimerindu-l pe băieţelul de nouă ani în piept. Speriat, bărbatul a dus copilul de urgenţă la spital. Medicii spun că se află în stare critică, dar are şanse mari de supravieţuire.

Poliția din Houston a declarat că nu se așteaptă ca tatăl să se confrunte cu nicio acuzație, deoarece forțele de ordine cred că întâmplarea nefericită a fost pur şi simplu un accident, potrivit Independent. Rămâne însă neclar dacă bărbatul și fiul său au fost efectiv urmăriți şi cine sunt persoanele implicate anterior în altercaţia rutieră.

Tatăl cooperează în prezent cu poliția în cadrul anchetei, în timp ce copilul rămâne internat la spitalul pentru copii din Texas.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Băieţel de nouă ani, împuşcat accidental de tată în piept, după o răfuială în trafic, în Texas