Antena Meniu Search
x

Un băieţel de 3 ani şi-a salvat prietenul de la înec, după ce a căzut într-o piscină (Video)

Un băieţel de trei ani a demonstrat că îşi merită titlul de erou după ce şi-a salvat cel mai bun prieten, un alt băieţel de vârstă apropiată, după ce a căzut într-o piscină.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 23.08.2020, 16:12

Arthur şi-a salvat prietenul după ce a căzut în piscină
Un băieţel de 3 ani şi-a salvat prietenul de la înec, după ce a căzut într-o piscină - Facebook/ Poliana Console de Oliveira
  • Băieţelul a alunecat şi a căzut în piscină.
  • Arthur a întins mâna şi l-a scos din apă teafăr.

Incidentul a avut loc la ferma din Itaperuna, un oraș din nordul Rio de Janeiro, în timp ce copiii erau singuri lângă o piscină.

Un băiat, identificat ca Henrique, în vârstă de trei ani - fiul îngrijitorului proprietăţii , s-ar fi strecurat din casă fără să-i spună mamei sale și a mers la piscină, unde se afla şi Arthur.

Copilul s-a întins lângă apă şi a întins mâna după un colac, însă în încercarea de a ajunge la el, a alunecat şi a căzut. Din fericire, prietenul său, Arthur de Oliveira, în vârstă de trei ani, a fost acolo la momentul potrivit.

Băieţelul a căutat cu privirea în jur un adult care să vină în ajutor, în timp ce Henrique se străduia să-şi ţină capul deasupra apei. Imaginile au arătat mai apoi cum, cu disperare, Arthur întinde mâna şi îl scoate din piscină pe prietenul său, scăpând astfel cu viaţă.

“Acest videoclip este şi un mesaj, un semn de alarmă pentru cei care au piscină acasă şi copii mici. Slavă Domnului finalul a fost unul fericit pentru că Dumnezeu l-a adus în viaţa noastră pe micul nostru erou, Arhur! Este un erou, mândria mea” a scris pe o reţea de socializare Poliana Console de Oliveira, mama copilului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Videoclipul postat online a ajuns viral şi a atras atenţia inclusiv departamentului local de poliţie militară Itaperuna.

“Au fost 30 de secunde de neatenţie, fiul îngrijitorului a ieşit din casă singur,fără să-i spună mamei sale. În inima mea am doar recunoştinţă pentru viaţa prietenului lui Arthur şi sunt mândră de atitudinea rapidă şi curajoasă a fiului meu” a adăugat aceasta.

Arthur, care visează ca într-o zi să devină polițist, a primit un coș cu dulciuri și o minge baschet cu care să se joace în această perioadă. Potrivit Daily Mail, familia locuieşte pe timpul pandemiei la o fermă, departe de prea multă civilizaţie, mai ales din cauza problemelor sale de astm și respiratorii.

Băiatul în vârstă de trei ani a primit, de asemenea, un certificat şi un trofeu pe care este gravat: „De la erou la erou”.

„Un suvenir pentru că ești un instrument al lui Dumnezeu, un adevărat erou. Lumea are nevoie de eroi ca tine”, a spus unul dintre polițiști într-un videoclip tribut care a fost înregistrat în urma întâlnirii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Un băieţel de 3 ani şi-a salvat prietenul de la înec, după ce a căzut într-o piscină (Video)