Antena Meniu Search
x

Nebunia "BALENA ALBASTRĂ"! Cine a început JOCUL MORŢII în Republica Moldova (VIDEO)

Autorităţile din Republica Moldova sunt în alertă după ce, în ultimele zile, trei tineri şi-au luat viaţa, aruncându-se de pe blocuri.

Autorităţile din Republica Moldova sunt în alertă după ce, în ultimele zile, trei tineri şi-au luat viaţa, aruncându-se de pe blocuri.

Potrivit oamenilor legii, nu a fost stabilită exact cauza sinuciderii, însă este foarte posibil ca tinerii să fi căzut victime ale jocului online „Balena albastră”, care a făcut deja zeci de victime, mai ales în Federația Rusă, Ucraina și regiunea transnistreană.

Citeşte şi: Zeci de tineri, ucişi de "BALENA ALBASTRĂ"! Administratorul JOCULUI MORŢII, interviu HALUCINANT: "Mor fericiţi! Le dau tot ce nu pot avea în viaţa reală" (VIDEO)

Presa de la Chişinău a dat publicităţii mai multe profiluri de Facebook ale unor tineri din Republica Moldova care ar fi început să joace Balena Albastră. 

Pe acelaşi subiect

Citeşte şi: ULTIMELE MESAJE ale adolescenţilor sinucigaşi din Chișinău, victime ale jocului BALENA ALBASTRĂ. DETALII CUTREMURĂTOARE din anchetă (VIDEO)

Citeşte şi: ATENŢIE, părinţi! Un JOC PERICULOS, apărut în social media, îi provoacă pe adolescenţi să se SINUCIDĂ. Cum funcţionează "BALENA ALBASTRĂ" (VIDEO)

Jocul „Balena Albastră” are 50 de etape. La început, administratorul îți oferă sarcini simple.

Adolescenții trebuie să apară de dimineață, ora 4:20. La această oră le sunt oferite sarcini. Prima doar îi face pe minori să se implice mai mult, trezindu-le entuziasmul. 

Citeşte şi: Încă o victimă a "Balenei Albastre"? Un tânăr de 20 de ani s-a SINUCIS, aruncându-se de la etajul 14 al unui bloc din Chișinău (VIDEO)

Administratorii le spune să deseneze o balenă pe o hârtie, după care, să o picteze pe corp cu un obiect ascuțit, cu un cui sau un cuțit.

Rezultatele trebuie demonstrate. Participanții trebuie să trimită poze cu sarcinile realizate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Nebunia "BALENA ALBASTRĂ"! Cine a început JOCUL MORŢII în Republica Moldova (VIDEO)