Antena Meniu Search
x

BALENA ALBASTRĂ reloaded! Un copil de 11 ani S-A SINUCIS în urma unei FARSE SINISTRE pe Facebook (FOTO)

"Balena albastră" nu este singura capcană de pe rețelele de socializare căreia îi cad victime copiii. O femeie din Michigan (SUA) susţine că fiul său, de numai 11 ani, a murit după o "farsă sinistră" pe rețelele de socializare.

"Balena albastră" nu este singura capcană de pe rețelele de socializare căreia îi cad victime copiii. O femeie din Michigan (SUA) susţine că fiul său, de numai 11 ani, a murit după o "farsă sinistră" pe rețelele de socializare.

Potrivit presei americane, Tysen Benz (11 ani) a murit, la un spital din Michigan, după ce timp de trei săptămâni a fost ținut în viață doar de aparate, după ce a încercat să se spânzure.

Mama lui povesteşte că băiatul a fost păcălit de prietena lui, care are 13 ani, aceasta susţinând că se va sinucide şi că trebuie şi el să facă la fel.

Pe acelaşi subiect

"I-a spus că ea are de gând să se sinucidă și s-a folosit de conturile rețelelor de socializare ale altor prieteni pentru a-i dovedi fiului meu că a făcut-o. Tysen i-a răspuns că și el se va sinucide, iar ea nu a încercat nici măcar să mă sune pe mine sau pe altcineva pentru a încerca să il oprească. Fiul meu nu trebuia să moară”,  a povestit Katrina Goss.

Ea a lansat și un apel către toți părinții: "Vă rog să monitorizați fiecare mișcare a copiilor pe dispozitivele tehnologice. Nu este vorba de o încălcare a vieții private. Trebuie neapărat să știți ce fac și cu cine vorbesc pe rețelele de socializare”.

Secția de poliție din Marquette a confirmat că a fost deschisă o anchetă în cazul morții lui Benz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » BALENA ALBASTRĂ reloaded! Un copil de 11 ani S-A SINUCIS în urma unei FARSE SINISTRE pe Facebook (FOTO)