Antena Meniu Search
x

BALENA ALBASTRĂ ucide din nou! Un adolescent de 15 ani a fost găsit SPÂNZURAT în dulapul din dormitor. Băiatul şi-a transmis LIVE sinuciderea (VIDEO)

Jocul online BALENA ALBASTRĂ, care a fost lansat în Rusia pe reţeaua de socializare VKontakt şi din cauza căruia s-au sinucis zeci de adolescenţi în întreaga lume, inclusiv în România, continuă să facă victime.  

Jocul online BALENA ALBASTRĂ, care a fost lansat în Rusia pe reţeaua de socializare VKontakt şi din cauza căruia s-au sinucis zeci de adolescenţi în întreaga lume, inclusiv în România, continuă să facă victime.  

Isaiah Gonzales, în vârstă de 15 ani, a fost găsit spânzurat, sâmbătă, în dulapul din dormitor. Tragedia a avut loc în localitatea San Antonio, Texas, iar părinţii spun că fiul lor a ales să-şi pună capăt vieţii din cauza jocului ”balena albastră”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Acum, tatăl adolescentului, Jorge Gonzales, îi avertizează pe părinţi să fie mai atenţi cu privire activitatea online a copiilor.

”Vreau (ca părinţii - n.r.) să le verifice telefoanele şi să intre pe reţelele sociale. Noi nu am avut niciun semn”, a declarat bărbatul. 

Cazul din Texas nu reprezintă prima sinucidere suspectă din SUA. În Georgia, părinţii unei adolescente de 16 ani susţin că aceasta s-a sinucis în timp ce participa la balena albastră.

”Este o chestie reală. Mi-am pierdut sora din cauza acestui joc”, a declarat fratele adolescentei. 

Cei care joacă BALENA ALBASTRĂ trebuie să ducă la îndeplinire 50 de sarcini şi să facă dovada îndeplinirii lor publicând fotografii pe reţelele de socializare.

Activitatea adolescentului care joacă BALENA ALBASTRĂ este monitorizată de un administrator.

Mulţi dintre adolescenţii care intră în acest joc, o fac din curiozitate sau ca să se distreze. Însă, când realizează despre ce este vorba şi vor să iasă din joc, sunt şantajaţi sau primesc ameninţări cu moartea.

Ce mai puteţi citi pe OBSERVATOR.TV

IMAGINI ŞOCANTE în Londra! Doi tâlhari români, filmaţi cum dau buzna în rulota unei familii, tot de români. O femeie este JEFUITĂ şi BĂTUTĂ în faţa celor doi copii​

ATENŢIE! De azi intră în vigoare noua lege RCA. 7 SCHIMBĂRI MAJORE pentru șoferi!

Simona Halep, SCANDALIZATĂ după meciul cu Johanna Konta: "Așa face ea mereu!". Ce spune românca despre țipătul din tribune (VIDEO)​

ACCIDENT TERIBIL, în această dimineaţă! 14 VICTIME, după IMPACTUL VIOLENT între un microbuz şi o maşină, la intrarea în Constanţa (GALERI FOTO + VIDEO)

ÎNGROPATĂ MIREASĂ. Probleme pentru anchetatori în cazul morţii Andradei, medicinista care s-a ZDROBIT de caldarâm după ce a căzut de la etaj, în Oradea

O întreagă familie, SPULBERATĂ într-un CUMPLIT ACCIDENT, în Vrancea! Un băieţel de 4 ani a MURIT, părinţii şi surorile sunt ÎN STARE CRITICĂ. Maşina a luat foc după impact (IMAGINI DRAMATICE)​

Tragedie aviatică! Un avion s-a prăbuşit în urmă cu puţin timp. Sunt cel puţin 16 morţi (VIDEO)​

CAZ ŞOCANT la Vaslui! Avea dureri groaznice de cap şi corpul pe jumătate amorţit, dar medicii i-au făcut o CLISMĂ şi au trimis-o acasă. Dupã 15 minute, a căzut pe stradă şi a fãcut ATAC CEREBRAL!​

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » BALENA ALBASTRĂ ucide din nou! Un adolescent de 15 ani a fost găsit SPÂNZURAT în dulapul din dormitor. Băiatul şi-a transmis LIVE sinuciderea (VIDEO)