Antena Meniu Search
x

Bar de gheata, in centrul New York-ului

Nu stiti inca unde sa mergeti in vacanta, dar va doriti o experienta de neuitat? Va propunem noi New York-ul! Un cartier din Manhattan, mai exact, unde veti avea parte de o experienta geroasa

Vezi și

Afara e un soare dogoritor. Niciun pic de umbra. In barul din inima Manhattan-ului e, in schimb, un ger de crapa pietrele. Acolo se racoresc cei mai curajosi dintre localnici si turisti. E ultima fita din oras. Localul se numeste sugestiv "Minus cinci grade Celsius" si ofera o alta perspectiva asupra distractiei. Una rece, la propriu.

"In mod clar nu suntem intr-un bar obisnuit. E foarte bine pana acum. Nu am mai vazut asa ceva. Frigul nu e momentan deranjant! E chiar frumos", explica un turist din Dallas. Scaunele si mesele sunt sculptate in gheata. Barul la fel! Totul e luminat spectaculos. Exista chiar si un glob specific discotecilor dar si muzica buna.

Patronii localului au pus la dispozitia oamenilor cojoace, caciuli si manusi pentru ca frigul sa nu ii goneasca. Inca de la intrare, clientii sunt introdusi treptat in camera unde se afla barul, ca sa nu sufere din cauza schimbarii bruste de temperatura. Barul poate servi cam 50 de clienti o data. Pe zi sunt insa cateva sute de doritori. Si toti ajunga sa serveasca o bere la rece, pentru ca niciun client nu poate rezista inauntru mai mult de 45 de minute. Astfel de baruri exista in mai multe orase americane dar si in alte tari precum Australia sau Noua Zeelanda.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Bar de gheata, in centrul New York-ului