Antena Meniu Search
x

Bărbat ajuns în pușcărie după ce și-a maltratat copilul, bătut de deținuți cu o conservă de ton timp de patru ore

Un bărbat din Marea Britanie, care și-a maltratat fiul de o lună și jumătate până când micuțul și-a pierdut ambele picioare, a fost bătut timp de patru ore cu o conservă de ton de către deținuții din închisoarea unde-și ispășește pedeapsa. 

Un bărbat din Marea Britanie, care și-a maltratat fiul de o lună și jumătate​ până când micuțul și-a pierdut ambele picioare, a fost bătut timp de patru ore cu o conservă de ton de către deținuții din închisoarea unde-și ispășește pedeapsa. 

Depedenți de heroină, Smith și partenera sa Jody au fost condamnați în februarie la 10 ani de pușcărie, după ce și-au batjocorit fiul în vârstă de doar 41 de zile și au refuzat să raporteze autorităților situația bebelușului. 

Cei doi l-au ținut pe copil atârnat de picioare, până când gleznele i-au cedat. În cele din urmă micuțul a fost dus la spital cu septicemie, într-o situație foarte gravă, iar medicii au fost nevoiți să-i amputeze membrele inferioare.

Bărbatul a ajuns la o închisoare din sud-estul Angliei, unde a fost încarcerat într-o secțiune specială a clădirii, pentru deținuți vulnerabili. Ghinionul a făcut ca alți doi condamnați să ajungă din greșeală în aceeași unitate, acolo unde l-au bătut cu o conservă de ton înfășurată într-un ciorap și mai multe bare de metal până i-au spart o arcadă, maxilarul și câteva coaste.

Patru ore a durat bătaia, până când gardienii au intervenit. Aceștia spun că bărbatul a avut mare noroc să scape cu viață. S-a deschis o anchetă pentru a se analiza circumstanțele în care s-a produs incidentul.

Micuțul a fost adoptat de o femeie în vârstă de 50 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri externe » Bărbat ajuns în pușcărie după ce și-a maltratat copilul, bătut de deținuți cu o conservă de ton timp de patru ore