Antena Meniu Search
x

Bărbatul periculos care a bătut fără milă trei femei, în Anglia, este român: 'Se ascunde în Brăila'

Bărbatul care a bătut fără milă trei femei, într-o casă din comitatul Bedfordshire, la începutul lunii septembrie, şi pentru care a fost oferită o recompensă de 20.000 de lire, este român.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 19.09.2019, 14:51

Vezi și

Bărbatul care a bătut fără milă trei femei, într-o casă din comitatul Bedfordshire, la începutul lunii septembrie, şi pentru care a fost oferită o recompensă de 20.000 de lire, este român.

Potrivit proprietarului casei din Bedfordshire, bărbatul periculos filmat în timp ce îi agresează mama, fiica şi sora a fost identificat, după ce a oferit recompensa uriaşă.

Astfel, bărbatul periculos din imagini se numeşte Săndel Hornea sau Săndel Bolentin şi este din comuna Cireşu, Brăila.

Românul nu a fost încă arestat şi, potrivit informaţiilor deţinute de proprietarul casei, acesta s-ar ascunde în România, acolo unde a fugit imediat după atac.

Pe acelaşi subiect

'The man in the video has been identified name as: Sandel Hornea or Sanel Bolentin. He is from comuna Ciresu, Braila, Romania. He has not been arrested yet. He is hiding in Romania now. Please help me continue share this post so everyone know what he done and get arrest (Bărbatul din Imagini a fost identificat drept Săndel Hornea sau Săndel Bolentin. Este din comuna Cireşu, Brăila, România. Nu a fost încă arestat. În prezent, se ascunde în România. Ajutaţi-mă şi continuaţi să daţi share postării pentru ca toată lumea să vadă ce a făcut şi să fie arestat)', a scris Trong Vung Dong.

Potrivit unor surse, Săndel Hornea, originar din comuna Cireşul, Brăila, a fost eliberat din închisoare pe recurs compensatoriu în luna martie 2018.

Bărbatul periculos care a bătut fără milă trei femei, în Anglia, este român

Recompensă de 20.000 de lire pentru atacatorul român

Totul s-a întâmplat luni, 2 septembrie 2019, într-o casă din comitatul Bedfordshire, acolo unde românul ar fi pătruns după ce s-a dat drept angajat al unei firme de curierat.

În momentul în care a intrat, bărbatul a lovit o bătrână în cap, iar aceasta a leşinat. Ulterior, individul a început să o lovească fără milă pe nepoata bătrânei, dar şi pe mătuşa fetei, care a încercat să intervină.

Scenele violente au fost surprinse de o cameră de supraveghere montată în interiorul casei.

După ce le-a lovit fără milă pe cele trei femei, atacatorul a reuşit să fure un decodor TV, un joc Wii şi alte console de joc, notează site-ul Poliţiei din Bedfordshire.

Iniţial, apelul bărbatului din Anglia făcea referire la atacator ca fiind posibil român sau bulgar, iar după mai multe cercetări, atât pe cont propriu, cât şi împreună cu Poliţia, acesta a aflat că agresorul este cetăţean român.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Bărbatul periculos care a bătut fără milă trei femei, în Anglia, este român: 'Se ascunde în Brăila'